یکی از راه های کسب درآمد با حداقل سرمایه، راه اندازی کسب و کار خانگی مانند آشپرخانه های خانگی، تولید شمع و از این قبیل کار ها می باشد که در این مقاله سعی داریم تمامی اطلاعاتی که در این مسیر نیاز دارید را خدمت شما شرح دهیم.
شرایط راه اندازی کسب و کار خانگی
کسب و کار خانگی به آن دسته از مشاغلی گفته می شود که در فضای داخل خانه انجام می گردد و موجب کسب درآمد و سود می شود. راه اندازی کلیه کسب و کار های خانگی از مسائل مورد توجه و اهمیت در تمامی کشور ها می باشد که بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
راه اندازی کسب و کار های خانگی علاوه بر درآمد زایی موجب حمایت و رونق تولید ملی گردد و بسیار کارآمد می باشد. انجام این فرآیند نیازی سرمایه اولیه کلان و زیاد ندارد و با هزینه ای کم و محدود بهترین و ایده آل ترین نتیجه به دست می آید. کسب و کارهای خانگی بستری مناسب برای شروع یک شغل و گسترش آن به صورت تخصصی می باشد.
راه اندازی انواع کسب و کار ها نیاز به کسب اطلاعات و آگاهی کافی دارد و برای دریافت نتیجه ای مطلوب تاثیر بسیار مستقیم و بالایی دارد. کسب و کار های خانگی از گذشته تا به حال در کشور وجود دارد و قدمت دیرینه ای دارد و با گذشت زمان در حال گسترش و توسعه می باشد. از جمله اصلی ترین مزایای راه اندازی کسب و کار خانگی می توان به کاهش نرخ بیکاری دانشجو ها اشاره کرد.
مراحل راه اندازی کسب و کار های خانگی
همان طور که گفته شد راه اندازی کسب و کار های خانگی نیاز به اطلاعات و آگاهی کامل در این زمینه دارد و هدفمند سازی آن موجب کسب درآمد و سود ایده آل می گردد و ریسک را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد. کسب و کار های خانگی دارای انواع و تنوع بسیار بالایی می باشند و دامنه گسترده ای دارند و از محبوب ترین آن ها می توان به خط تولید کیسه زباله اشاره کرد.
- ایده پردازی مناسب و ایده آل
یک ایده ی مناسب با در نظر گرفتن شرایط و ویژگی های فردی و توانایی ها انجام می شود و با دارا بودن ایده ای قوی راه اندازی کسب و کار اصولی انجام می شود. این مرحله اصلی ترین قسمت راه اندازی کسب و کار خانگی می باشد که در صورت انجام نادرست آن کسب و کار با مشکل و شکست مواجه می شود.
- فضاسازی مناسب برای کسب و کار
این مرحله ارتباط مستقیمی با نوع کسب و کار مورد نظر دارد. با توجه به فعالیت و حرفه مورد نظر فضایی اختصاصی برای کار کردن در نظر بگیرید.
- معرفی اصولی محصولات به بازار فروش
قبل از راه اندازی کسب و کار خانگی باید مشتریان و متقاضیان آن حرفه بررسی شود و نسبت به شرایط آن ها اعم از سن و سال ، نیاز ها ، جنسیت و … اطلاعات کافی بدست آورد. بعد شناسایی مشتریان و راه اندازی کسب و کار های خانگی ، محصولات تولیدی در حالت نرمال و ایده آلی به فروش و عرضه می رسند.
- شناسایی بازار رقبا
شناخت کافی رقبا موجب میشود تا در راه اندازی کسب و کار کم ترین میزان خطا انجام شود و متمایز سازی کسب و کار به صورت ایده آل انجام گردد که این امر موجب جلب رضایت و توجه مشتریان می گردد و افزایش میزان فروش را به دنبال دارد.
- تست کردن ایده
برای کسب اطمینان از راه اندازی کسب و کار و بدست آوری نتیجه ای دلخواه ، ایده خود را مورد آزمایش ، تست و بررسی قرار دهید و با کسب نتیجه ای مثبت و موفق برای راه اندازی کسب و کار مورد نظر اقدام کنید .
- برنامه ریزی مالی
همان طور که گفته شد راه اندازی کسب و کار خانگی نیاز به سرمایه اولیه کلان ندارد و با هزینه ای محدود قابل راه اندازی می باشد، بعد از در نظر گرفتن تمامی هزینه ها و بودجه سازی آن ها به صورت هدفمند صرف هزینه انجام شود.
- شخصی سازی کسب و کار
برای دستیابی به بازار فروش عالی و جذب مشتریان بالا نیاز به شناخته شدن کسب و کار به صورت اختصاصی است که موجب می شود کسب و کار به صورت گسترده شناخته شود و مورد استقبال قرار بگیرد .
- بیمه سازی کسب و کار های خانگی
برای جلوگیری از خسارت و … بیمه مناسب ترین فرآیند می باشد . انتخاب نوع مناسبی از بیمه برای راه اندازی کسب و کار خانگی نیاز به اطلاعات و آگاهی کامل در این زمینه دارد.
مشاوره راه اندازی کسب و کار خانگی شویاسازان
شویا سازان ارائه دهنده خدمات مشاوره رایگان توسط کارشناسان مجرب می باشد. این مجموعه در زمینه های راه اندازی خطوط تولید مواد شوینده صنعتی ، مواد شوینده خانگی ، لیوان یک بار مصرف ، سفره یک بار مصرف و راه اندای کسب و کار خانگی فعالیت می کند.
شرکت شویا سازان دارای مدل ها و افتخارات قابل توجهی می باشد و هدف اول آن ارائه کیفیت ، اشتغال زایی ، درآمد زایی و کسب سود برای تمامی افراد می باشد .